Parkett

Parkettstudio

Vårt parkettstudio i Ålesund er et naturlig sted å starte når du skal ha parkett eller tregulv (plank). Flere kvalitetsleverandører er representert, og utvalget rommer de fleste aktuelle treslag, bredder, farger og overflatebehandlinger. Maritime Polarwood er eneforhandler av kvalitetsmerkene Timberwise og Woodlife i Ålesund.

Som spesialister på parkett og tregulv, vet vi mer enn de fleste om dette fagområdet. Vi bygger praktisk erfaring hver eneste dag, samarbeider nært med de beste produsentene, og holder oss faglig oppdatert til enhver tid. 

For å kunne hjelpe deg i valget og gi deg gode råd, spør vi deg om slike ting som hvor bygningen står, hva rommet brukes til, hvordan det varmes opp, hva slags underlag gulvet skal legges på osv.

Deretter viser vi deg hvorfor et produktet er bedre egnet hos deg enn et annet produkt. Alt vi selger er laget for vårt klima. Likevel er det viktig at den parketten eller det tregulvet du velger er så bruks- og stedstilpasset som mulig. Parkett og gulvvarme er noe mange spør om. Vi anbefaler f.eks. ikke den samme parketten til et elektrisk oppvarmet gulv, som til et gulv med vannbåren varme.

Skal du legge parketten selv, får du fagmannens veiledning med på kjøpet.