Kompass

Spesialprodukter

Ta kontakt for mer informasjon vedrørende spesialprodukter. Vi kan nevne kompassroser, skybar, barbord etc. 

Kompassroser

Maritime Polarwood har utviklet en eksklusiv kompassrose som er levert til flere båter og bedrifter. Kompassrosene kan monteres i de fleste typer gulv. Alle detaljer på rosene blir frest like dypt som slipesjiktet slik at en rose kan slipes gjentatte ganger uten å bli forringet. Kompassrosene leveres i lakket eller oljet utgave.

Skybar

Vår ”Skybar” er en ekslusiv barløsning med automatisk heve/senke funksjon. ”Skybar” blir produsert i forskjellige typer massivt tre. Vi kan også levere ferdige system til installasjon i eksisterende og nye kjøkken.

Barbord

Barbordet har i likhet med Skybaren heve/senke funksjon. Det kan leveres i mange forskjellige utførelser, med eller uten hjul, som salongbord, konferansebord, nattbord eller spisebord. Størrelse og utførelsen kan spesiallages etter kundens eget ønske, for å kunne passe i forskjellige interiør. Understellet kan leveres i stål, messing, skinn, stoff, tre etc. valget er ditt!

Køyeseng

Køyesengen er laget av sentvoksende Furu, som gjør den sterk, stabil og mindre utsatt for striper. Der er ingen synlige skruer siden sengen er håndbygd. Sengen lages på spesialmål etter kundens ønske.

Sportsgulv

Vi leverer sportsgulv til haller etc.